Over Kareltrans

Vroeger waren auto’s vanaf de achterbank in de auto van je pa goed van elkaar te onderscheiden. Tegenwoordig is dat een stuk lastiger. Populaire merken en modellen gaan steeds meer op elkaar lijken en het overgrote deel is standaard geconfigureerd. Maar niet bij Kareltrans.

Auto’s met karakter

Die massa daar geloven wij niet zo in. Bij Kareltrans vind je geen doorsnee auto’s. Die zie je overal. Wij selecteren auto’s met karakter. Auto’s die net wat meer uitstraling hebben, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de juiste motor hebben. Er zijn namelijk uitvoeringen die er prachtig uitzien, maar gewoon niet goed zijn. Dankzij onze ervaring weten we waar we tijdens het dagelijks speuren op moeten letten. Je ziet het terug in de selectie die we hebben staan. Stuk voor stuk bijzondere, jong gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens tegen een aantrekkelijke prijs. Niets voor niets bezoeken klanten ons vanuit heel Nederland en ver daarbuiten.

Ook jouw volgende auto staat bij ons in de showroom. Laat je strikken!

Geschiedenis van Kareltrans

Bedrijfswagens

De juiste bus voor elke klus. Klinkt cliché, we weten het. Toch is het zo. Want bij Kareltrans Bedrijfswagens hebben we een ruim aanbod aan jong gebruikte bedrijfswagens staan. Van een Dodge Ram tot een Mercedes dubbelcabine. En van een Ford koelwagen tot Transit. Wagens die stuk voor stuk voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Die topkwaliteit behouden we door kwalitatief onderhoud. Onze technici in de ultramoderne BOSCH Car Service werkplaats houden jouw bedrijfswagen goed en veilig op de weg.

Personenwagens by junior

Kiezen voor een auto By Junior, is kiezen voor een auto met passie. Exclusief in elke prijsklasse van topmerken zoals: Audi, BMW, Landrover, Mercedes, Mini, Porsche en Range Rover. Maar exclusieve uitvoeringen van Alfa Romeo, Opel, Volkswagen en Volvo. Bekijk online alvast ons aanbod en kom langs in de showroom. Want een auto kopen doe je met emotie. Dat moet je gewoon ervaren. We zien je graag vol enthousiasme de showroom uitrijden.