Financial Lease

Financiering voor ondernemers

Als ondernemer wil je jouw bedrijfskapitaal en flexibiliteit graag behouden. Daarom hebben wij Financial Lease. Speciaal voor zelfstandig ondernemers en het midden en kleinbedrijf. Hierbij betaal je vaste maandelijkse termijnen en geniet je evengoed van alle fiscale voordelen. Lekker overzichtelijk en duidelijk. Zodat je zorgeloos kunt rijden.

De belastingdienst betaalt mee!

Financial Lease houdt vaste autokosten beheersbaar. Je financiert de auto voor maximaal het aankoopbedrag exclusief BTW. Hierbij wordt rekening gehouden met een eventuele aanbetaling of inruilauto. De BTW vorder je direct terug bij de belastingdienst. En de kosten voor afschrijving en rente zijn jaarlijks fiscaal aftrekbaar. Jij bepaalt zelf de maandtermijn en de looptijd van het contract, dit stellen we in overleg vast. Zo weet je precies weet waar je aan toe bent.

Slottermijn mogelijk

Een slottermijn is de verwachte inruilwaarde van jouw auto op het moment dat je financieringscontract afloopt. Hoe hoger de slottermijn, hoe lager de maandelijkse termijnbetaling. Gedurende de looptijd van het contract hoef je de slottermijn niet af te lossen. Je betaalt er alleen rente over. Op deze manier kun je de autokosten lager houden.

Behoud inversteringsaftrek

Een “grijs kenteken” is een bijkomend fiscaal voordeel. Indien jouw auto niet is ingericht voor personenvervoer, beschouwt de belastingdienst dit als bedrijfsmiddel en kom je in aanmerking voor investeringsaftrek.

Financial Lease in het kort

Check Speciaal ontwikkeld voor ZZP’ers en het MKB
Check Jij wordt eigenaar van de auto
Check Looptijd en maandlasten in overleg
Check Slottermijn mogelijk
Check Zekerheid door vaste rente
Check Behoud investeringsaftrek en fiscale afschrijving
Check Rente volledig aftrekbaar
Check Tussentijds inruilen/aflossen mogelijk
Check Alternatief voor eigen financieel adviseur

Vragen over de mogelijkheden van lease? Neem contact met ons op

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en voorwaarden van financial lease.

Direct regelen Bereken je maandbedrag