Finance-white

Financial Lease:

Een auto is voor een zelfstandige ondernemer doorgaans onmisbaar. Klanten moeten bezocht worden, goederen gebracht en opgehaald en velen hebben hun bedrijfswagen speciaal voor hun werk ingericht. Ondernemers weten één ding, autokosten moeten niet te hoog oplopen. Daarom heeft Kareltrans speciaal voor het MKB een goed product in huis: Financial Lease.

Financial Lease in het kort
  • Speciaal ontwikkeld voor het MKB en startende ondernemingen.
  • U heeft invloed op looptijden en maandelijkse lasten.
  • Slottermijn mogelijk.
  • Zekerheid door vaste rente.
  • Rente fiscaal aftrekbaar.
  • Investeringsaftrek blijft behouden.
  •  Alternatief voor financieren bij uw huisbankier.
De fiscus betaalt mee!

Financial Lease is een financieringsconstructie op het beheersbaar houden van de vaste autokosten. U financiert uw nieuwe of gebruikte auto voor maximaal het aankoopbedrag exclusief de BTW, waarbij tevens rekening wordt gehouden met een eventuele aanbetaling of inruilauto. De BTW vordert u terug direct terug bij de fiscus. Kosten voor afschrijving en rente zijn jaarlijks fiscaal aftrekbaar. De looptijd van het contract wordt in overleg met u vastgesteld, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Slottermijn mogelijk.

Stel u neemt een slottermijn in uw financiering. Een slottermijn is de verwachte inruilwaarde van uw auto op het moment dat uw contract afloopt. Hoe hoger de slottermijn, hoe lager de maandelijkse termijnbetaling. Gedurende de looptijd van het contract hoeft u de slottermijn niet af te lossen. U betaalt alleen rente over de slottermijn. Op deze manier kunt u de autokosten lager houden

Behoud Inversteringsaftrek.

Een bijkomend fiscaal voordeel is er voor ondernemers die met een "grijs" kenteken rijden. Indien uw auto niet is ingericht voor personenvervoer, beschouwt de fiscus dit als bedrijfsmiddel en komt u in aanmerking voor investeringsaftrek.


Divider-v-big
Red-car